Nowe noże do glebogryzarki, gdzie kupić pożądne?
Re: Nowe noże do glebogryzarki, gdzie kupić pożądne?
Jeśli dużo pracujesz glebogryzarką to kupuj te niebieskie,oryginalne.U mnie po dwóch latach wygląda,że wytrzymają jeszcze min z pięć ,wiec warto było zapłacić drożej.
A skąd wiesz jak by wyglądały chińskie ?
Nie namawiam do kupowania tych czy tamtych, tylko z ciekawości pytam :-]
Nie namawiam do kupowania tych czy tamtych, tylko z ciekawości pytam :-]
- plastek334
No właśnie tak się zastanawiam czy nie kupić pół na pół i wtedy będzie najlepsze porównanie jak będą pracować w tych samych warunkach. Będę wiedział na przyszłość które lepsze
- plastek334
Ostatni wpis w temacie rok temu- na dziś, które noże polecacie biorąc pod uwagę jakość do ceny?
Witam odkopałem stary temat nie zakładam nowego szukam noży do glebogryzarki jakie polecacie gdzie kupić i skąd ?
Jesteś z Rzeszowa to jedź do traktor.com.pl i dobierz na miejscu takie jakie ma Twoja glebka bo typów jest sporo.
Ja tak dobrałem do swojej wszystkie oprócz krańcowych bo nie umieliśmy dopasować kąta wygięcia...
Ja tak dobrałem do swojej wszystkie oprócz krańcowych bo nie umieliśmy dopasować kąta wygięcia...
Hinomoto N200 & Iseki TXG237 + stado maszyn do wykonywania trawników i pielęgnacji boisk
Wiem ze tam mają ale czy są dobre i czym się różnią się te niebieskie od żółtych co sprzedają na stronie.
Zastanawiałem się sprowadzić z Japonii oryginalne. Ale problem z wysyłką kilku sztuk. Szukam u nas dobrych nozy ale nie wiem jakie kupić gdzieś kiedy szukałem ze te będą dobę ale nie mam przekonania https://kosiary.com.pl/produkt/noze-do- ... -jakosc-2/
Zastanawiałem się sprowadzić z Japonii oryginalne. Ale problem z wysyłką kilku sztuk. Szukam u nas dobrych nozy ale nie wiem jakie kupić gdzieś kiedy szukałem ze te będą dobę ale nie mam przekonania https://kosiary.com.pl/produkt/noze-do- ... -jakosc-2/
Wszystko jeden uj
Kupowałem u tego gościa separacyjną. Siedzibę ma pół godziny drogi od Rzeszowa i ma wszystko to samo co u innych "dostarczycieli" chińskiego osprzętu. Jedynie naklejki "hamerykańskie" żeby była inna siła marketingu
Noże do separacyjnej kupowałem i w Rzeszowie i Tajęcinie- tak samo "strzelają" kiedy natkną się na duże kamienie
Kup połowę w Rzeszowie a połowę w Sędziszowie- będziesz miał porównanie

Kupowałem u tego gościa separacyjną. Siedzibę ma pół godziny drogi od Rzeszowa i ma wszystko to samo co u innych "dostarczycieli" chińskiego osprzętu. Jedynie naklejki "hamerykańskie" żeby była inna siła marketingu

Noże do separacyjnej kupowałem i w Rzeszowie i Tajęcinie- tak samo "strzelają" kiedy natkną się na duże kamienie

Kup połowę w Rzeszowie a połowę w Sędziszowie- będziesz miał porównanie

Hinomoto N200 & Iseki TXG237 + stado maszyn do wykonywania trawników i pielęgnacji boisk