Regulamin forum
Sposoby upraw, czyli np jak przygotować ziemie do uprawy, jak opryskiwać, jak nawozić... Ogólnie o pracy na naszych areałach. Oraz dyskusja - jaki mój pierwszy traktorek?
15m3 dębu... 5 godzin pracy. Gdybym nie widział, nie uwierzyłabym. Wystarczyło zamontować do łyżki dwa kątowniki i wytargać że złomu ramkę starej bieżni Chłopaki cieli non stop, piła gasła kiedy brakło paliwa. (pracowaliśmy na dwie - zamiennie) Kiedy brakowało miejsca na urobek - podsuwało sie ramkę bieżni metr wyżej i pracowało dalej. Kloce z pryzmy wybierałem bez żadnego problemu , może ze trzy razy musiałem zejść z traktorka żeby cos poprawić.
Nie wyobrażam sobie tej całej operacji bez Kubotki i jej ładowacza.
Za chwile ciąg dalszy....
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
Ten podest gdyby był ciut wyższy to byłoby łatwiej ciąć pilarką bez schylania. Zawsze to lepsze niż cięcie na ziemi, tym bardziej , że jest czym nałożyć
Potwierdzam nie widac fotek.
Jest szansa ze będziemy mieli w końcu własny hosting do zdjęć. Na razie rozmawiam z jednym z użytkowników forum na ten temat.
Forum z fotkami wieszanymi gdziekolwiek które z czasem "znikaja" trochę traci sens.
Cieszy kiedy jest co i czym robić Zaszczepiłem zarazą małego traktorka swojego brata:) Najpierw kupił kawałek ziemi a teraz czekamy na F22 właśnie przypłynął
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne